UUTUUDET

Suodatetaan
Kön
Koko
Pituus
Merkki
väri
Malli
Tyhjennä suodattimet

UUTUUDET

Täältä löydät sesongin uutuudet ja uusimmat lisäykset sivuilla Brothers.fi. Meillä uutuuksia löydät bleisereistä ja kauluspaidoista chinoihint-paitoihin ja alusvaatteisiin. Osasta tätä valikoimaa saamme uusia malleja joka viikko. Osoitteesta Brothers.fi löydät aina miesten muodin trendikkäimmät uutuudet.

Rentoja ja tyylikkäitä uutuuksia

Brothersilla tarjoamme jatkuvasti uutuuksia heille, joita kiinnostaa miesten vaatteet. Uutuustuotteet sopivat niin klassisen trendikkäälle miehelle kuin sporttisesta ja kasuaalista muodista pitävälle. Olipa tyylisi ja vaatetarpeesi melkeinpä mikä tahansa, löydät varmasti meiltä Brothersilta itsellesi jotain sopivaa. 

Muotia eri tyylisille miehille

Uutuuksistamme löytyy kaikkea trendikkäistä puvuista, bleisereistä ja kauluspaidoista hyvännäköisiin asusteisiin, kuten taskuliinat ja hanskat. Uutuuksista löytyy takuulla jotain kaikenikäisille miehille, joko sinulle itsellesi tai lahjaksi sukulaiselle tai miehellesi.

Luo asuusi lisää trendikkyyttä uutuuksilla

Vinkki trendikkään lookin luomiseen on yhdistää vanhoja vaatekappaleita muutamaan uutuuteen. Vanha vaate, johon ehdit jo vähän kyllästyä, tuntuu taas uudelta ja muodikkaalta. Lisää jännitystä saat asuusi myös yhdistelemällä eri materiaaleja ja tyylejä toisiinsa. Yhdistele tyylikkäitä ja rentoja vaatteita, esimerkiksi chinot bleiseriin tai puvunhousut siistiin t-paitaan. 

Trendikkäät asusteet 

Yksityiskohdat voivat tehdä asullesi ihmeitä. Päivitä siis aika ajoin vaatekaappiisi asusteita, joilla piristät asukokonaisuuksiasi. Asusteiden avulla pysyt myös ajan hermoilla muodissa pienellä panostuksella, säilyttämällä kuitenkin vanhat perusvaatteesi ja tyylisi.  

Uutuuksia joka vuodenaikana 

Brothersilta löydät vaatteita joka vuodenaikaan. jKategorian uutuudet alta löydät ajankohtaiset miesten muodin suosikit. Syksyllä ja talvella meiltä löytyy kauden takit, päällystakit ja lämpimät asusteet, kuten pipothuivit ja käsineet. Kesemmällä meiltä löytyy tyylikkäät shortsit, pellavapaidat ja t-paidat.