TUOTEMERKIT

Tuotemerkit Brothers.fi

 • Atlas Design perustettiin Göteborgissa vuonna 1943 ja se on tällä hetkellä yksi Euroopan johtavista asustemerkeistä. Atlaksen suurena intohimona on tietotaito, perinteet ja hyvä laatu. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja moderneja.

 • Björn Borg on tennisikoni, yksi kaikkien aikojen  suurimmista urheilijoista. Björn Borgin uniikki tyyli ja "rock-star -ominaisuudet" olivat kaiken perusta, kun merkki perustettiin vuonna 1984. Nyt Björn Borg on kansainvälinen muotimerkki, jonka valikoimaan kuuluvat värikkäät alusvaatteet, urheiluvaatteet, laukut, kengät, silmälasit ja parfyymit.

 • 130 vuoden kokemuksella ja fokuksella hyviin materiaaleihin, yksityiskohtiin ja  perinteisiin Lee on yksi maailman johtavista farkkumerkeista, eikä siksi ole ihme että mekin Brothersilla rakastamme kyseistä merkkiä. Henry David Leen vuonna 1889 Kansasissa perustama yritys on yksi maailman ensimmäisistä farkkumerkeistä ja vaikka trendit ovat tulleet ja meneet, on Lee säilyttänyt asemansa vuosi toisensa jälkeen. Kun me Brothersilla kaipasimme pientä päivitystä farkkuvalikoimaamme, oli Lee meille itsestään selvä valinta.

  Lue lisää Leen malleista mallioppaassamme.

   

 • Jos kurkistaa miehen vaatekaappiin, voi yleensä tehdä saman havainnon – sisältö koostuu pääasiallisesti ajattoman rennoista vaatteista, kuten chinoista, t-paidoista, puuvillapaidoista ja swetareista. East West valmistaa juuri tällaisia vaatteita – ajatonta muotia, jota on päivitetty sesongin väreillä ja uusilla leikkauksilla. 

 • Riley valmistaa tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita miehille. Löydät mallistosta niin pukuja, irtotakkeja kuin kauluspaitoja ja neuleitakin – niihin sopivia asusteita unohtamatta. Pukeudu Riley-vaatteisiin töihin, vapaa-ajan rientoihin tai vaikka isompaankin juhlaan!

   

 • Rock 'n Blue on nahkatakkien asiantuntija, jonka tuotteet puhuttelevat erityisesti trenditietoisia kuluttajia. Merkki hakee vaikutteita globaalista musiikkiteollisuudesta, urbaaneista alakulttuureista ja denim-trendeistä, jotka höystetään pienellä skandinaavisella twistillä. Merkin takeista löytyy usein hienoja yksityiskohtia, kuten nappeja, solkia, vetoketjuja ja taskuja.

 • The Swedish Leather Brand – Jo vuosikymmenten ajan meillä Saddlerilla on ollut ilo työskennellä intohimomme parissa. Me rakastamme nahkaa materiaalina ja arvostamme sen luonnollista kauneutta. Ammattitaitoisuus ja laadukkaat materiaalit ovat asioita, joista emme tingi. Me Saddlerilla haluamme tarjota nahka-asusteita, jotka kestävät koko elämän.

  Saddlerin designryhmä kehittää ja tuottaa uniikisti suunniteltuja vöitä ja laukkuja – heille koko maailma toimii inspiraation lähteenä ja työpaikkana. Design, laadukkuus ja vahva nahka-alan tuntemus ovat Saddlerin tunnusmerkkejä.

 • Tradition. Respectfully Reconstructed. Räätäliperinteitä ja käsityötä yhdistettynä individualismiin ja moderniin ilmeeseen – tämä on The Tailoring Club -merkin sydän. Merkin alkuperä ja sielu on Brooklynin räätäliperinteissä.

 • Jofama on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tunnetuimmista nahkatakkien valmistajista. Jofama aloitti toimintansa vuonna 1926.

 • Amanda Christensen on pohjoismaissa miesten asusteiden johtavia merkkejä. Valkoimasta löytyy mm. solmioita, taskuliinoja ja kaulahuiveja. Yritys kantaa ylpeydellä Ruotsin kuninkaallista 1949 hovihankkijan titteliä. 

 • HESTRA on perinteikäs perheomisteinen yritys, perustettu Ruotsin Hestrassa v. 1936, joka suunnittelee, valmistaa ja myy laadukkaita käsineitä.

  Tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman käsineitä klassisista nahkahanskoista mokkakäsineisiin.

  HESTRA:lle laatu merkitsee paljon; olipa käyttötarkoitus vapaa-ajan urheilulliseen elämään tai trenditietoiselle juhlavampaan käyttöön.

 • Ruotsalais-australialainen farkkumerkki, Neuw, perustettiin vuonna 2009, kun kolme musiikista ja farkuista kiinnostunutta ystävystä yhdistivät ideansa tuotannoksi. Nimensä merkki sai Neuwlandstraat-nimiseltä kadulta Brysselissä, missä kaikki sai alkunsa. Farkkujen desingista vastaa Pär Lundqvist, joka luovassa työssään ottaa vaikutteita vintage-farkuista ja musiikista.

 • Replay

  Jo yli 30 vuoden ajan Replay on ollut synonyymi korkealaatuiselle denimille. Innovatiivinen tyyli, tunnuksenomainen italialainen design ja erinomainen laatu ovat aina olleet Replayn filosofian peruspilareita. Ilmeinen taidokkuus ja asiantuntevuus ovat nostaneet Replayn yhdeksi farkkualan suurimmista tekijöistä. Replayn patentoitu Hyperflex on innovatiivinen kudontatekniikka, joka tekee farkuista ainutlaatuisen joustavat, erinomaisesti muotonsa säilyttävät sekä erittäin mukavat päällä. Yrityksen pääfokuksena tällä hetkellä on valmistaa vastuullisesti tuotettuja Hyperflex-farkkuja.