TUOTEMERKIT

Tuotemerkit Brothers.fi

 • Atlas Design perustettiin Göteborgissa vuonna 1943 ja se on tällä hetkellä yksi Euroopan johtavista asustemerkeistä. Atlaksen suurena intohimona on tietotaito, perinteet ja hyvä laatu. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja moderneja.

 • Lee valmistaa klassisen ajattomia denim-tuotteita. Lee on tunnetuin laajasta farkkuvalikoimastaan, mutta mallistoista löytyy myös paitoja ja takkeja.

 • Jos kurkistaa miehen vaatekaappiin, voi yleensä tehdä saman havainnon – sisältö koostuu pääasiallisesti ajattoman rennoista vaatteista, kuten chinoista, t-paidoista, puuvillapaidoista ja swetareista. East West valmistaa juuri tällaisia vaatteita – ajatonta muotia, jota on päivitetty sesongin väreillä ja uusilla leikkauksilla. 

 • Riley valmistaa tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita miehille. Löydät mallistosta niin pukuja, irtotakkeja kuin kauluspaitoja ja neuleitakin – niihin sopivia asusteita unohtamatta. Pukeudu Riley-vaatteisiin töihin, vapaa-ajan rientoihin tai vaikka isompaankin juhlaan!

   

 • Rock 'n Blue on nahkatakkien asiantuntija, jonka tuotteet puhuttelevat erityisesti trenditietoisia kuluttajia. Merkki hakee vaikutteita globaalista musiikkiteollisuudesta, urbaaneista alakulttuureista ja denim-trendeistä, jotka höystetään pienellä skandinaavisella twistillä. Merkin takeista löytyy usein hienoja yksityiskohtia, kuten nappeja, solkia, vetoketjuja ja taskuja.

 • Saddler valmistaa  vöitä ja laukkuja. Design, laatu ja perusteellinen nahkatietämys ovat tunnusomaista Saddler-tuotemerkille.

 • Tradition. Respectfully Reconstructed. Räätäliperinteitä ja käsityötä yhdistettynä individualismiin ja moderniin ilmeeseen – tämä on The Tailoring Club -merkin sydän. Merkin alkuperä ja sielu on Brooklynin räätäliperinteissä.

 • Jofama on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tunnetuimmista nahkatakkien valmistajista. Jofama aloitti toimintansa vuonna 1926.

 • Amanda Christensen on pohjoismaissa miesten asusteiden johtavia merkkejä. Valkoimasta löytyy mm. solmioita, taskuliinoja ja kaulahuiveja. Yritys kantaa ylpeydellä Ruotsin kuninkaallista 1949 hovihankkijan titteliä. 

 • HESTRA on perinteikäs perheomisteinen yritys, perustettu Ruotsin Hestrassa v. 1936, joka suunnittelee, valmistaa ja myy laadukkaita käsineitä.

  Tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman käsineitä klassisista nahkahanskoista mokkakäsineisiin.

  HESTRA:lle laatu merkitsee paljon; olipa käyttötarkoitus vapaa-ajan urheilulliseen elämään tai trenditietoiselle juhlavampaan käyttöön.

 • Ruotsalais-australialainen farkkumerkki, Neuw, perustettiin vuonna 2009, kun kolme kolme musiikista ja farkuista kiinnostunutta ystävystä yhdistivät ideansa tuotannoksi. Nimensä merkki sai Neuwlandstraat-nimiseltä kadulta Brysselissä, missä kaikki sai alkunsa. Farkkujen desingista vastaa Pär Lundqvist, joka luovassa työssään ottaa vaikutteita vintage-farkuista ja musiikista.