TUOTEMERKIT

Tuotemerkit Brothers.fi

 • Atlas Design perustettiin Göteborgissa vuonna 1943 ja se on tällä hetkellä yksi Euroopan johtavista asustemerkeistä. Atlaksen suurena intohimona on tietotaito, perinteet ja hyvä laatu. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja moderneja.

 • Björn Borg on tennisikoni, yksi kaikkien aikojen  suurimmista urheilijoista. Björn Borgin uniikki tyyli ja "rock-star -ominaisuudet" olivat kaiken perusta, kun merkki perustettiin vuonna 1984. Nyt Björn Borg on kansainvälinen muotimerkki, jonka valikoimaan kuuluvat värikkäät alusvaatteet, urheiluvaatteet, laukut, kengät, silmälasit ja parfyymit.

 • Lee valmistaa klassisen ajattomia denim-tuotteita. Lee on tunnetuin laajasta farkkuvalikoimastaan, mutta mallistoista löytyy myös paitoja ja takkeja.

 • Jos kurkistaa miehen vaatekaappiin, voi yleensä tehdä saman havainnon – sisältö koostuu pääasiallisesti ajattoman rennoista vaatteista, kuten chinoista, t-paidoista, puuvillapaidoista ja swetareista. East West valmistaa juuri tällaisia vaatteita – ajatonta muotia, jota on päivitetty sesongin väreillä ja uusilla leikkauksilla. 

 • Tommy Jeans puhuttelee erityisesti farkkuja rakastavia kuluttajia. Mallistot koostuvat vapaa-ajan sporttisemmista vaatteista ja farkkutuotteista. Tommy Jeans tarjoaa korkeaa laatua sekä miehille että naisille.

 • Pohjoismainen muotitalo J.Lindeberg perustettiin Tukholmassa vuonna 1996. Merkin tavoitteena oli rakentaa kansainvälinen tuotemerkki moderneille ja tietoisille kuluttajille. J. Lindebergin vaatteissa yhdistyvät muoti ja käytännöllisyys. Se valmistaa yksilöllisiä, viimeisteltyjä tuotteita aktiivisille miehille.

 • Riley valmistaa tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita miehille. Löydät mallistosta niin pukuja, irtotakkeja kuin kauluspaitoja ja neuleitakin – niihin sopivia asusteita unohtamatta. Pukeudu Riley-vaatteisiin töihin, vapaa-ajan rientoihin tai vaikka isompaankin juhlaan!

   

 • Rock 'n Blue on nahkatakkien asiantuntija, jonka tuotteet puhuttelevat erityisesti trenditietoisia kuluttajia. Merkki hakee vaikutteita globaalista musiikkiteollisuudesta, urbaaneista alakulttuureista ja denim-trendeistä, jotka höystetään pienellä skandinaavisella twistillä. Merkin takeista löytyy usein hienoja yksityiskohtia, kuten nappeja, solkia, vetoketjuja ja taskuja.

 • Saddler valmistaa  vöitä ja laukkuja. Design, laatu ja perusteellinen nahkatietämys ovat tunnusomaista Saddler-tuotemerkille.

 • Tradition. Respectfully Reconstructed. Räätäliperinteitä ja käsityötä yhdistettynä individualismiin ja moderniin ilmeeseen – tämä on The Tailoring Club -merkin sydän. Merkin alkuperä ja sielu on Brooklynin räätäliperinteissä.

 • Jofama on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tunnetuimmista nahkatakkien valmistajista. Jofama aloitti toimintansa vuonna 1926.

 • Amanda Christensen

  Amanda Christensen on pohjoismaissa miesten asusteiden johtavia merkkejä. Valkoimasta löytyy mm. solmioita, taskuliinoja ja kaulahuiveja. Yritys kantaa ylpeydellä Ruotsin kuninkaallista 1949 hovihankkijan titteliä. 

 • Dockers

  Dockers on tunnettu mukavista, hyvännäköisistä khaki-housuistaan. Merkki saapui Eurooppaan vuonna 1992. Se, että kahdeksan kymmenestä amerikkalaismiehestä omistaa Dockers-housut, kertoo paljon merkin laadusta ja tyylikkyydestä.