Trendit miesten vaatteissa 2020: Brothers tulkitsee miestenmuodin 9 kulmakiveä uuden vuosikymmenen alussa

 • Trendit SS20 miesten vaatteet
 • Uusi vuosi, uusi vaatekaappi? Nyt kun olemme siirtyneet uudelle vuosikymmenelle, haluamme tietysti selvittää, mitkä vaatteet tulevat määrittelemään muotia vuonna 2020 – erityisesti tulevalla kevätsesongilla. Vaatesuunnittelijamme ovat nostaneet esiin muutamia trendejä, joista povataan miestenmuodin suurhittejä kevätkaudelle. Tulevissa julkaisussa otamme lähempään tarkasteluun osan näistä trendeistä, jotta sinä saat maksimaalisen hyödyn irti lukemastasi.  Emme halua kuitenkaan pitää sinua jännityksessä tämän kauempaa, joten teemme läpikatsauksen kevään värikkääseen ja tyylikkääseen trendimaailmaan saman tien!

 • 1. DOUBLE DENIM

  Rakkaus farkkuja kohtaan on huipussaan kevätkaudella 2020 – denimiin saa nyt pukeutua päästä varpaisiin. Sijoita siis uusiin farkkuihin tai farkkupaitaan ja hanki kaveriksi rento farkkutakki. Näin helposti ja vaivattomasti otat käyttöösi yhden sesongin monikäyttöisimmistä trendeistä. Trendikäs tupladenim: Check!

  3. COOL - COLORFUL - OVERDYED

  Tuo väriä kevääseen overdyed -trendin mukaisesti värjätyillä tuotteilla. Klassiset siniset farkut kannattaa välillä vaihtaa värikkäämpiin versioihin – kokeile esimerkiksi vihreää, keltaista tai punaista ja anna keväisen raikkauden määritellä tyyliäsi. Vaikka kyseessä ei olekaan räikeä neon- tai batiikkivärjäys, on overdyed kaikkea muuta kuin varma kortti. Tämä maltillisen värikäs jokeri maksimoi trendikkyyden ja pitää sinut tyylikastin kärjessä.

 • 2. FUNCTIONAL UTILITY

  Jos käytännölliset yksityiskohdat vaatteissa ovat lähellä sydäntäsi, on tämä miesten trendi kuin lahja suoraan ylemmältä taholta. Käytännölliset taskut (paidoissa, takeissa, housuissa – ihan kaikessa!), maastokuviointi ja paljon khakin sävyjä (vihreää ja beigeä). Safarivaikutteet ja reisitaskuhousut kiikarissamme voimme taata, että tämä trendi kohoaa kuumuusastellaan samaan tahtiin lämpötilan kanssa. 

  4. STRIPES, STRIPES, MORE STRIPES

  Ne eivät koskaan poistu muodista – nimittäin raidat. Tänä keväänä klassiset ohuet raidat saavat seurakseen rohkeammat raidat, joissa värikkyys on pääosassa. Helppokäyttöisempää trendiä on hankala löytää, tämä trendi kun sopii myös työasuksi toimistoon. Valitse raidallisista kauluspaidoista omat suosikkisi ja pue tilanteeseen kuin tilanteeseen!

 • 5. TROPICAL VIBES

  Jos kaipaat lämpimiä tuulia, Piña Coladan tuoksua ja rentoja rantapäiviä, tämä trendi vie sinut taatusti suoraan näihin tunnelmiin. Panosta kukkakuviolliseen kauluspaitaan tai havaijipaitaan bowling-kauluksella – tuloksena on tyyli, jota me kuvailemme sanoilla kesäinen, casual ja kepeä.

  7. BIKER DUDE

  Nyt kun kerran puhumme miestenmuodista, emme luonnollisesti voi olla mainitsematta kaikkien aikojen cooleimmistakin cooleinta tuotetta. Tämä vaate on kestosuosikki ja monen tyylin kulmakivi. Eikä se juuri muita esittelyjä kaipaa. Kyseessä on tietysti se yksi ja ainoa: Nahkatakki.

 • 6. GET THE SET

  Kevään vaihtuessa kesäksi tulemme näkemään kasvavissa määrin settejä, joissa ylä- ja alaosat mätsäävät keskenään.  Maksimoi efekti ja pue päällesi samaa sarjaa oleva ylä- ja alaosa. Tuntuuko perinteinen puku liian jäykältä kesän riennoissa? Vaihda puvunhousut yläosan kanssa mätsääviin shortseihin. Koordinoi asukokonaisuutesi ja käännä katseita – Ready, SET, go!

  8. LOOSE SILHOUETTES

  Unohda kapea istuvuus (ja varsinkin kapeakatseisuus!) hetkeksi. Rennot, väljät mallit valtaavat jalansijaa kevään ja kesän muodissa. Löysän malliset kauluspaidat, oversize t-paidat ja väljät housut ovat parhaita ystäviäsi tänä kesänä. Tässä trendissä yhdistyvät täydellisesti mukavuus ja muotitietoisuus.

 • 9. GET PERSONAL    

  Trendejä, pukukoodeja ja tyylivinkkejä kunnioittaen, haluamme vielä muistuttaa siitä kaikkein tärkeimmästä tyylistä – nimittäin sinun omastasi. Uskalla ottaa tilaa ja näyttää kuka juuri sinä olet. Mikä saa sinut syttymään? Anna persoonallisen tyylisi loistaa kirkkaimmin ja valitse vaatteita, jotka puhuttelevat sinua. Tässä tyylissä viihdyt taatusti parhaiten ja tunnet itsesi aina itsevarmaksi. 

 • Trendit miesten vaatteet 2020 kollaasi
 • Me haluamme mielellämme kuulla sinun mielipiteesi tulevista trendeistä. Mitä sinä haluat pukea päällesi vuonna 2020? Mikä tuntuu uudelta, raikkaalta ja kiinnostavalta? Seuraa meitä ja liity keskusteluun sosiaalisessa mediassa. Kuullaan pian Instagramissa ja Facebookissa!

 • Seuraa meitä Facebookissa ja instagramissa!
 • Facebook Brothers
 • Instagram Brothers