TÖIHIN BROTHERSILLE

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme!

 

 

Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppejä, jotka tahtovat myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä.

 

VASTUUMYYJÄ, ISO OMENA, ESPOO (30 h)

Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava työntekijä ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja. Lisäksi toimit jokapäiväisessä työssä myymäläpäällikön rinnalla tiimin esimerkkinä, tukena ja kouluttajana. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

Haemme vastuumyyjää, joka pystyy tekemään 30h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina. Työ on määräaikaisuus 08/2019 saakka.  

Lähetä hakemuksesi 21.10.2018mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot): recruitment@brothers.rnb.se. Liitä mukaan CV. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

MYYJIÄ, KAMPPI (20 h) sekä 0-4 h (koko pääkaupunkiseutu)

Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

Haemme Kampin myymälään myyjää, joka pystyy tekemään 20 h / vko kaikkina kaupan aukioloaikoina sekä myyjiä pääkaupunkiseudun myymälöihin, jotka pystyvät tekemään 0-4 h / vko kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Lähetä hakemuksesi 14.10.2018 mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot): recruitment@brothers.rnb.se. Liitä mukaan CV. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen recruitment@brothers.rnb.se.