TÖIHIN BROTHERSILLE

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme!

 

Vastuumyyjä 30 h / Brothers Iso Omena & Myyjiä 4 h / koko pääkaupunkiseutu


Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppiä, joka tahtoo myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä. 

Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava työntekijä ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja. Lisäksi toimit jokapäiväisessä työssä myymäläpäällikön rinnalla tiimin esimerkkinä, tukena ja kouluttajana. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

Haemme vastuumyyjää, joka pystyy tekemään 30h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2018 asti.
Haemme myös myyjiä, jotka pystyvät tekemään 4h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Lähetä hakemuksesi 28.8.2018 mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot) recruitment@brothers.rnb.se. Liitä mukaan CV. Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

 

 

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen recruitment@brothers.rnb.se.