TÖIHIN BROTHERSILLE

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme!

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen info.finland@brothers.rnb.se.

 

BROTHERS IDEAPARK JA KOSKIKESKUS – MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ

Brothers on ruotsalainen miestenvaateketju, jonka valikoimasta löydät kaikki miehen vaatekaappiin kuuluvat osat: hyvin istuvat puvut, pikkutakit, asusteet, alusvaatteet ja kaiken näiden väliltä! 
Brothersilla on 75 myymälää Ruotsissa ja Suomessa ja työntekijöitä lähes 400. Ensimmäinen Brothers-myymälä avasi ovensa vuonna 1992 Ruotsissa. Tämän jälkeen meille on kertynyt yli 20 vuotta kokemusta miesten muodin maailmasta. 

Meitä Brothersilla työskenteleviä yhdistää yksi asia; halumme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman ostokokemuksen. Brothersin omat ja huolellisesti valittujen ulkoisten brändien tuotemerkit yhdistettyinä intohimoiseen asiakaspalveluumme, takaavat sen, että löydät kaikki tarvitsemasi vaatekappaleet samasta paikasta - Brothersilta. 

Brothers on osa Ruotsin pörssissä noteerattua RNB, Retail and Brands -konsernia, joka omistaa n. 267 myymälää 11 maassa. Brothersin lisäksi RNB-konserniin kuuluvat Polarn O.Pyret sekä Department Stores Europe.

Visiomme 
"The ultimate shopping trip". Saavuttaa markkinajohtajuus luomalla ja ylläpitämällä pitkäaikaisia asiakassuhteita tuotteiden, palvelun ja myymälöiden avulla. 

Liikeidea
Luoda selkeän konseptin ja mielenkiintoisen malliston avulla vahvoja asiakassuhteita, jotka tuottavat korkean kannattavuuden.

Etsimme myymäläpäälliköitä Tampereen Koskikeskuksen sekä Lempäälän Ideaparkin Brothers-myymälöihin.

Oletko tuloshakuinen ja sitoutunut johtaja? Palatko halusta tarjota maailmanluokan asiakaspalvelua? 

Brothers myymäläpäällikkönä toimit dynaamisessa ympäristössä, mikä vaatii, että olet parhaimmillasi niin myymälässä asiakaspalvelun ammattilaisena kuin avainlukujen ja työvuorosuunnittelun parissa. Työntekijänä olet joustava, kauppiashenkinen ja aikaansaava. Olet joukkuepelaaja, joka ymmärtää hyvän tiimihengen voiman, mutta uskallat myös tarttua asioihin ja seistä vaikeidenkin päätösten takana.

Vahvalla liiketoiminnan osaamisellasi johdat myymälääsi joka päivä saavuttamaan visiomme unohtumattoman ostokokemuksen luomisesta. Rakastat myyntiä ja motivoidut kun pääset tekemään asiakkaidemme päivistä parempia Brothers myymälässä vierailun ansiosta. 


Vaatimukset
Olet esimiestyön ammattilainen ja koet tiimin johtamisen ja henkilökunnan kehittämisen haastavana ja mielenkiitoisena tehtävänä. Sinulla on useamman vuoden myynti- ja asiakaspalvelukokemusta.
Olet tulosorientoitunut ja ymmärrät talouden tunnuslukuja. 
Olet sitoutunut työhösi ja olet valmis ylittämään itsesi jokaisena työpäivänä.
Sinulla on hyvät suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidot.

Tarjoamme
Meille Brothersilla on tärkeää, että haluat ja pystyt kehittymään yrityksen sisällä. Tarjoamme mielekkään työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa konseptissa. Vaihtelevat päivät kaupallisessa myymäläympäristössä auttavat sinua kehittämään esimies- ja liiketoimintataitojasi. 

Työtehtävät, vastuu ja valtuudet 
Myymäläpäällikkönä vastaat asetettujen tavoitteiden mukaisesti myymäläsi toiminnasta ja tuloksesta tiimisi kanssa. 

Työtehtäviin kuuluu mm:
Aktiivinen työskentely myymälän tavoitteiden saavuttamiseksi, niin palvelun ja asiakaskohtaamisten kuin myynnin ja kannattavuuden osalta
Oman tiimin työntekijöiden johtaminen, kehittäminen ja kouluttaminen 
Myymälän optimaalisen miehityksen, esillepanojen ja markkinoinnin päivittäinen suunnittelu, varmistaminen ja seuranta.

Lisätietoa avoimesta paikasta
Lisätietoa paikasta voit kysyä: maapäällikkö Kirsi Ahola, sähköposti kirsi.ahola@brothers.rnb.se tai puhelin +358 40 585 4829 ma-pe klo 10-12.

Lähetä kirjallinen hakemus ja CV 11.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirsi.ahola@brothers.rnb.se Merkitse hakemukseen haettavan työtehtävän ja myymälän nimi. Toivomme hakemukset doc- ja pdf-tiedostomuodoissa.