TÖIHIN BROTHERSILLE

 • TÖIHIN BROTHERSILLE

 • TIETOA BROTHERSISTA


  Brothers on johtava ruotsalainen miestenvaateketju, jonka valikoimasta löydät kaikki miehen vaatekaappiin kuuluvat osat: hyvin istuvat puvut, pikkutakit, asusteet, alusvaatteet ja kaikkea näiden väliltä! Brothersilla on 75 myymälää Ruotsissa ja Suomessa ja työntekijöitä on lähes 400. Ensimmäinen Brothers-myymälä avasi ovensa vuonna 1992 Ruotsissa. Tämän jälkeen meille on kertynyt yli 20 vuotta kokemusta miesten muodin maailmasta. Meitä Brothersilla työskenteleviä yhdistää yksi asia; halumme tarjota asiakkaillemme unohtumaton ostokokemus. Brothersin omat ja huolellisesti valittujen ulkoisten brändien tuotemerkit, yhdistettyinä intohimoiseen asiakaspalveluumme, takaavat sen, että löydät kaikki tarvitsemasi vaatekappaleet samasta paikasta – Brothersilta.

  Brothers on osa Ruotsin pörssissä noteerattua RNB, Retail and Brands, konsernia, joka omistaa n. 267 myymälää 11 maassa. Brothersin lisäksi RNB konserniin kuuluu Polarn O.Pyret sekä Department Stores Europe..


 • AVOIMET TYÖPAIKAT


  Kivaa, että olet kiinnostunut työstä Brothersilla! Täältä löydät kaikki avoimet työpaikat

 • MYYJÄ 15h/vko
  Brothers Matkus, Kuopio

  Tietoa työpaikasta:
  Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppiä, joka tahtoo myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä.

  Etsimme sinua, joka:
  Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja.
  Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

  Muuta tietoa:
  Haemme myyjää, joka pystyy tekemään 15h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina. Mahdollisuus myös lisätunteihin!

  Hakuohje:
  Lähetä hakemuksesi 21.7.2019 mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot) recruitment@brothers.rnb.se otsikolla Myyjä/Brothers Kuopio.
  Liitä mukaan CV.
  Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Odotamme innolla hakemustasi!