TÖIHIN BROTHERSILLE

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme!

 

Brothers on ruotsalainen miestenvaateketju, jonka valikoimasta löydät kaikki miehen vaatekaappiin kuuluvat osat: hyvin istuvat puvut, pikkutakit, asusteet, alusvaatteet ja kaikkea näiden väliltä!  Brothersilla on 75 myymälää Ruotsissa ja Suomessa ja työntekijöitä on lähes 400. Ensimmäinen Brothers-myymälä avasi ovensa vuonna 1992 Ruotsissa. Tämän jälkeen meille on kertynyt yli 20 vuotta kokemusta miesten muodin maailmasta. Meitä Brothersilla työskenteleviä yhdistää yksi asia; halumme tarjota asiakkaillemme unohtumaton ostokokemus.
Brothers on osa Ruotsin pörssissä noteerattua RNB, Retail and Brands, konsernia, joka omistaa n. 267 myymälää 11 maassa.  Brothersin lisäksi RNB konserniin kuuluu Polarn O.Pyret sekä Department Stores Europe.

 

VASTUUMYYJÄ 30h / Brothers Sello

Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppiä, joka tahtoo myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä.

Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava työntekijä ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja. Lisäksi toimit jokapäiväisessä työssä myymäläpäällikön rinnalla tiimin esimerkkinä, tukena ja kouluttajana.

Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

 Haemme vastuumyyjää, joka pystyy tekemään 30h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina. Työsuhde on määräaikainen 15.01.2020 asti.

 Lähetä hakemuksesi 21.4.2019 mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot) recruitment@brothers.rnb.se. Liitä mukaan CV. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen recruitment@brothers.rnb.se.