TÖIHIN BROTHERSILLE

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme!

Brothers on ruotsalainen miestenvaateketju, jonka valikoimasta löydät kaikki miehen vaatekaappiin kuuluvat osat: hyvin istuvat puvut, pikkutakit, asusteet, alusvaatteet ja kaikkea näiden väliltä!  Brothersilla on yli 70 myymälää Ruotsissa ja Suomessa ja työntekijöitä on lähes 400. Ensimmäinen Brothers-myymälä avasi ovensa vuonna 1992 Ruotsissa. Tämän jälkeen meille on kertynyt yli 25 vuotta kokemusta miesten muodin maailmasta. Meitä Brothersilla työskenteleviä yhdistää yksi asia; halumme tarjota asiakkaillemme unohtumaton ostokokemus.

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Työtehtävä

Palatko halusta tarjota maailmanluokan asiakaspalvelua? Oletko sitoutunut johtajatyyppi, joka haluaa omalla toiminnallaan vaikuttaa myymälän tulokseen – mutta samalla ymmärtää hyvän tiimihengen voiman? Myymäläpäällikkönä pääset toimimaan dynaamisessa ympäristössä. Olet parhaimmillasi sekä myynnin ammattilaisena että kannustavana ja esimerkillään muita ohjaavana esimiehenä.

Vaadimme sinulta

  • Olet myyntiyön ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on myös visuaalista silmää.
  • Sinulla on 2-5 vuoden kokemus vastaavasta roolista vaatealalta. Kokemus miesten vaatteiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi.
  • Olet tarkka ja järjestelmällinen.
  • Ymmärrät talouden tunnuslukuja.
  • Olet esimiestyön ammattilainen ja koet tiimin johtamisen ja henkilökunnan kehittämisen haastavana ja mielenkiitoisena tehtävänä.
  • Sinulla on hyvät suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidot.

Tarjoamme

Meille Brothersilla on tärkeää, että haluat ja pystyt kehittyä yrityksen sisällä. Tarjoamme mielekkään työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa konseptissa, jossa pyrimme aina toimimaan vastuullisesti ja avoimesti, välittäen ympäristöstä ja ihmisistä.  Vaihtelevat päivät kaupallisessa myymäläympäristössä auttavat sinua kehittämään esimies- ja liiketoimintataitoja.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Työ sijaitsee pääkapunkiseudulla.

Lähetä kirjallinen hakemus ja CV 24.2.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:jenny.hollmen-agarwalla@brothers.rnb.se. Toivomme hakemukset doc- tai pdf-tiedostomuodoissa.

 

MYYJIÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE:


Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppiä, joka tahtoo myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä.

Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja.

Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

  • Haemme myyjiä, jotka pystyvät tekemään 4h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina.
  • Haemme myyjiä, jotka pystyvät tekemään 14h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina

  • Haemme Kauppakeskus Kamppiin myyjää/visualistia, joka pystyy tekemään 30h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina 
  • Haemme Kauppakeskus Selloon myyjää/visualistia, joka pystyy tekemään 30h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina (määräaik. 31.8.19 asti)


Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot) recruitment@brothers.rnb.se. Liitä mukaan CV. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen recruitment@brothers.rnb.se.