TÖIHIN BROTHERSILLE

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme!

 

Brothers on ruotsalainen miestenvaateketju, jonka valikoimasta löydät kaikki miehen vaatekaappiin kuuluvat osat: hyvin istuvat puvut, pikkutakit, asusteet, alusvaatteet ja kaikkea näiden väliltä!  Brothersilla on 75 myymälää Ruotsissa ja Suomessa ja työntekijöitä on lähes 400. Ensimmäinen Brothers-myymälä avasi ovensa vuonna 1992 Ruotsissa. Tämän jälkeen meille on kertynyt yli 20 vuotta kokemusta miesten muodin maailmasta. Meitä Brothersilla työskenteleviä yhdistää yksi asia; halumme tarjota asiakkaillemme unohtumaton ostokokemus. Brothersin omat ja huolellisesti valittujen ulkoisten brändien tuotemerkit, yhdistettyinä intohimoiseen asiakaspalveluumme, takaavat sen, että löydät kaikki tarvitsemasi vaatekappaleet samasta paikasta – Brothersilta.

Brothers on osa Ruotsin pörssissä noteerattua RNB, Retail and Brands, konsernia, joka omistaa n. 267 myymälää 11 maassa.  Brothersin lisäksi RNB konserniin kuuluu Polarn O.Pyret sekä Department Stores Europe.

 

MADE TO MEASURE -SPESIALISTI, ISO OMENA/PKS

Työtehtävä

Maaliskuusta 2018 alkaen Brothers on Suomessa tarjonnut kahdessa myymälässä Made to Measure - eli pukujen mittatilauspalvelua asiakkaille. Tämä on luonnollinen jatkumo lähes 30 vuoden kokemukselle, joka yrityksellämme on laadukkaiden ja tyylikkäiden pukujen myynnistä. Made to Measurin tavoitteena on valmiiden pukujemme rinnalla tarjota uniikkeja ratkaisuja. Asiakkaan päätettäväksi jää materiaali, väri, malli ja muut yksityiskohdat – Me hoidamme kaiken muun. Palvelu toimii Kampin ja Ison Omenan myymälästä ajanvarauksella.

Palatko halusta tarjota maailmanluokan asiakaspalvelua? Oletko innokas oppimaan puvuista ja niiden myymisestä? Kiehtovatko pukujen materiaalit ja yksityiskodat sinua? Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.


Vaadimme sinulta

  • Olet myyntiyön ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on silmää yksityiskohdille
  • Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus pukujen myymisestä, mieluiten Made to Measure -palvelusta miesten pukeutumisen alalla
  • Olet vaatetusalan ammattilainen, jolla on ymmärrystä kankaista ja sovituksesta ja joka osaa inspiroida asiakasta löytämään itselleen parhaat vaihtoehdot puketumiseen
  • Olet sitoutunut työhösi ja joustava roolin suhteen, joka on yhdistelmä mittatilaustyötä sekä tarvittaessa perus myyntityötä myymälässä.

 

Tarjoamme

Meille Brothersilla on tärkeää, että haluat ja pystyt joustamaan ja kehittymään yrityksen sisällä. Tarjoamme mielekkään myyntityön ammattitaitoisessa ja kehittyvässä konseptissa sekä vaihtelevia päiviä ja uusia haasteita vaatteiden myynnin rinnalla.
Työsuhde on vakituinen: 30 h viikossa. Työ sijaitsee ensisijaisesti Espoon Ison Omenan myymälässä, mutta tehtävää hoidetaan myös joustavasti pääkaupunkiseudulla, etenkin Helsingin Kampin myymälässä.Lähetä kirjallinen hakemus ja CV 19.12.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: stephane.chotart@brothers.rnb.se. Toivomme hakemukset doc- tai pdf-tiedostomuodoissa.

 

 

 

VASTUUMYYJÄ/VISUALISTI  30 h ISON OMENAN MYYMÄLÄÄN

Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppiä, joka tahtoo myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä. Olet vastuussa myymälän ilmeestä ja kampanjoista. Osaat myös tehdä inspiroivia tuotekokonaisuuksia vauhdittamaan mekaanista myyntiä.

Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. Olet reilu tiimipelaaja, joka janoaa haasteita ja elää ylittääkseen itsensä päivittäin. Olet joustava työntekijä ja ennen kaikkea huippumyyjä, joka saa aikaan onnistuneita asiakaskontakteja. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta vaatealalta tai palvelumyynnistä. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja kielitaitoinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa.

Haemme vastuumyyjää/visualistia Vaasan myymäläämme, joka pystyy tekemään 30 h/vko kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Lähetä hakemuksesi 16.12.2018mennessä sähköpostitse (vain pdf- tai doc -tiedostot) myymäläpäällikkö mailto: recruitment@brothers.rnb.se.  Liitä mukaan CV. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

 

 

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen recruitment@brothers.rnb.se.