TIETOA MEISTÄ

 • Welcome to a Brothers World
 • WELCOME TO BROTHERS!

  Brothersilta löydät kaiken tarvittavan miehen vaatekaappiin. Täyden vaatevalikoiman ja korkealaatuisen palvelun avulla, tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme löytämään oma persoonallinen tyylinsä ja sopiva vaatetus tilaisuuteen kuin tilaisuuteen yhdestä paikasta - oli kyseessä sitten häät, työhaastattelu tai juhlat. 

  Me uskomme, että pukeutuminen on tapa ilmaista itseään ja siksi luomme ajatonta muotia loistavaan hintaan, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus luoda tyyli joka antaa vapauden olla oma itsensä.

  OUR OFFER & VALUES

  Brothers on vuonna 1992 perustettu ruotsalainen miestenvaateketju, jolla on tänä päivänä 54 myymälää Ruotsissa ja 12 Suomessa. Yhteensä meillä on noin 300 työntekijää ja 27 vuoden kokemus muoti- ja palvelualalta. 

  Brothersin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan modernin ja ajattoman tyylin luomiseksi skandinaavisella silauksella. Laaja valikoimamme koostuu sekä omien että ulkopuolisten merkkien vaatteita ja asusteita. Valikoimasta löydät kaiken housuista ja neuleista aina ulkovaatteisiin, kauluspaitoihin, pukuihin ja asusteisiin. 

  Skandinaavisuus näkyy myös arvoissamme: uskomme tasa-arvoon, suvaitsevaisuuteen, moninaisuuteen ja jokaisen ympäristölliseen vastuuseen. Uskomme, että tie hyvään pukeutumiseen löytyy viihtymällä omassa tyylissään sekä rennolla suhtautumisella muotiin ja tyylisääntöihin.