Jäsenten Asiakasehdot

C/O BROTHERS -JÄSENEHDOT
Jäsenehtojen toimeenpanija: Brothers, y-tunnus 2587462-8
Vilhonkatu 6 A, 00100, Helsinki. Puh: +358 10 581 3600

Jäsenyydestä Brothersilla
C/O Brothers on maksuton kanta-asiakasohjelma. Jäsenenä keräät bonuspisteitä sekä saat tarjouksia ja henkilökohtaisia etuja. Kun liityt jäseneksi, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle jäsenetuja. Voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä Tietosuojakäytännöstämme, jonka löydät verkkosivuiltamme. Lue nämä jäsenehdot sekä tietosuojakäytäntö läpi ennen kuin liityt jäseneksi, jotta tiedät mitä jäsenyys sisältää.

Jäsenillemme lähetämme suoramarkkinointia, uutiskirjeitä ja tekstiviestejä, joissa tietoa tarjouksista, tapahtumista ja eduista. Näistä voi myös kieltäytyä. Jäsenenä voit myös saada henkilökohtaista viestintää, esim. tuotesuosituksia liittyen ostohistoriaasi. Tarkoituksena on tarjota sinulle olennaista tietoa ja tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa juuri sinua. Lähetämme myös kutsuja jäsentapahtumiin sekä mahdollisia tarjouksia yhteistyökumppaniemme kanssa.

Jäsenyys on voimassa ja jäseneksi voit liittyä kaikissa Suomen Brothers-myymälöissä sekä verkossa: brothers.fi. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa muille. Jäseneksi liittyäksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias yksityishenkilö. Rekisteröimme ja tunnistamme jäsenemme myymälässä matkapuhelinnumeron avulla. Jos liityt jäseneksi verkossa, osoitteessa brothers.fi, sinut rekisteröidään sisäänkirjautumisen avulla. Sinun vastuullesi kuuluu huolehtia että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Sisäänkirjautumisesta Omille sivuille
Kun liityt jäseneksi, saat sisäänkirjautumistunnukset omille sivuille. Sivuilla pystyt nopeasti ja helposti hallinnoida omia tietojasi, seurata bonuspisteitäsi ja olla meihin yhteydessä. Voit myös katsoa ja seurata verkko-ostoksiasi sisäänkirjautuneena. Käyttäjätunnus on rekisteröimäsi sähköpostiosoite, salasanan valitset itse.

Näin bonuksemme toimii
Kaikki ostokset Brothersilla kuuluvat bonusjärjestelmän piirin, paitsi lahjakortit ja bonuspisteillä tehdyt ostokset. Bonusten saaminen edellyttää sisäänkirjautumista eli jäseneksi tunnistautumista. Bonukset maksetaan kaksi kertaa vuodessa, ladataan digitaalisessa muodossa jäsentilille, ja ne voidaan käyttää ostoksen yhteydessä myymälässä tai verkkokaupassa. Jäsenenä saat tietoa bonuspisteistäsi sähköpostitse. Bonuksia maksetaan min. 1 500 pisteestä. (1 euro = 10 pistettä). Bonuspisteet, jotka olet kerryttänyt viimeisen 24 kuukauden aikana muutetaan bonuskupongeiksi. Bonusta ei voida osittain eikä kokonaan muuttaa käteiseksi. Ajankohtaisen pistesaldosi ja pisteiden voimassaolon löydät kirjautumalla verkossa omille sivuillesi.

Jäsenyyden voimassaolo ja päättyminen
Jäsenyytesi Brothersilla on voimassa toistaiseksi. Voit koska tahansa päättää jäsenyytesi olemalla yhteydessä Asiakaspalveluun joko verkossa: brothers.fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 010 581 3600. Jos sinulla ei ole rekisteröityjä jäsenostoksia 24 kuukauden aikana, jäsenys päättyy automaattisesti, jolloin henkilötietosi poistetaan ja mahdolliset bonuspisteet tuhotaan. Brothers voi myös päättää jäsenyyden, jos väärinkäytöstä epäillään.

Muutokset ehdoissa
Brothersilla on oikeus muuttaa jäsenehtoja sekä luovuttaa jäsensopimus toiselle toimijalle. Tiedotamme sinua koskevista muutoksista [verkkosivuillamme ja sähköpostitse]. Uusin ajantasainen versio jäsenehdoista löytyy aina verkkosivuiltamme. Voit koska tahansa päättää jäsenyytesi.

Yhteystiedot Brothersille:

www.brothers.fi/asiakaspalvelu