Brothers member

Meiltä Brothersilta löydät trendikkäät ja laadukkaat tuotteet vaatekaappiisi helposti ja sujuvasti, asioitpa sitten lähimmässä Brothers -myymälässäsi tai verkkokaupassamme. Jäsenenämme saat lisäksi paljon arvokkaita etuja ja tarjouksia – liitythän siis osaksi Brothersin maailmaa. Jäseneksi rekisteröidyt helposti netissä Liity jäseneksi -sivuilla tai myymälässä henkilökuntamme avustuksella. Liittyminen on tietysti täysin ilmaista. Katso tarkemmat tiedot jäsenyydestämme alta. Welcome to a Brothers World!

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Oletko jo jäsen?

Kirjaudu tästä

Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua sisään tästä.

JÄSENILLE

BROTHERS MEMBER 

Liity Brothersin jäseneksi ja pääset osaksi bonusjärjestelmäämme. Lisäksi saat ainutlaatuisia tarjouksia, vinkkejä ja inspiraatiota. Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Bonuksesi

Jäsenenämme saat pisteitä jokaisesta shoppailemastasi eurosta – sekä verkkokaupassa että myymälässä. Kun olet kerännyt 1500 pistettä, saat 4,5 euron arvoisen bonussetelin. 3000 pistettä oikeuttaa 9 euron arvoiseen bonusseteliin jne. Kerätäksesi pisteitä verkkokaupassamme, sinun tulee olla sisään kirjautuneena tilillesi.

Liity jäseneksi

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta ja asua Suomessa. Et tarvitse jäsenkorttia, sillä kaikki ostoksesi rekisteröidään puhelinnumerosi avulla. Näin säästämme luontoa ja sinulla on lompakossasi ainakin yksi kortti vähemmän!

Yksilöllöisesti sinulle

- Tyylivinkkejä ja inspiraatiota
- Lukuisia tarjouksia ja alennuksia
- Ilmainen toimitus yli 39,90 € tilauksiin sekä ilmaiset palautukset
- Ajankohtaisia tarjouksia
- Rahanarvoinen bonusjärjestelmä
- Ennakkopääsy alennusmyynteihin
- Henkilökohtainen kutsu paikallisiin jäsentapahtumiin